Rafter+ jak zmienić język na PL

Na tym forum dyskusyjnym rozmawiamy o wszystkim co jest związane z programem Autodesk Revit Building.

Moderatorzy: marcinm, booszman, Andrzejj, pies, plabuz, Jakub Góralski, slaw

ODPOWIEDZ
kijeczek
Posty: 1
Rejestracja: 02 wrz 2015, 16:25

Rafter+ jak zmienić język na PL

Post autor: kijeczek » 07 maja 2018, 14:50

Witam.
Czy ktoś wie jak zmienić język na PL?
Pozdrawiam

akor
Posty: 26
Rejestracja: 07 lis 2016, 21:44

Re: Rafter+ jak zmienić język na PL

Post autor: akor » 08 maja 2018, 13:55

Na stronie producenta tak piszą:
1.jpg
To chyba tak jest.
akor

kayser
Posty: 141
Rejestracja: 19 wrz 2014, 08:04

Re: Rafter+ jak zmienić język na PL

Post autor: kayser » 09 maja 2018, 10:00

Ja mam po polsku. Wersja 2015. Wydaje mi się, że decydowałem przy zakupie. Do każdego języka jest inna instalka.

marcinm
Posty: 22
Rejestracja: 28 lip 2015, 06:48

Re: Rafter+ jak zmienić język na PL

Post autor: marcinm » 10 maja 2018, 08:34

Rafter+ dostępny jest w polskiej wersji językowej o ile plik instalacyjny pobrany był ze strony Procad, a nie bezpośrednio ze strony producenta.
Poniżej podaję link (klikamy w przycisk "Pobierz wersję trial"):
https://www.procad.pl/procad-tools4revit-2018/
pozdrawiam
marcinm

ODPOWIEDZ