skan 3d +model- revit

Zakończyłeś męki twórcze? Podziel się efektami.
UWAGA: Załącznikami mogą być tylko obrazy rastrowe - to jest galeria.

Moderatorzy: Andrzejj, pies, plabuz, Jakub Góralski, slaw

ODPOWIEDZ
alagor
Posty: 144
Rejestracja: 19 gru 2006, 21:00
Lokalizacja: białystok
Kontaktowanie:

skan 3d +model- revit

Post autor: alagor » 19 lut 2018, 19:25

praca nad projektem na podstawie skanu 3d
Załączniki
p-2.jpg
piwnica0-211.jpg
3D View 211.jpg
3D View 222jpg.jpg
3D View 13.jpg

Awatar użytkownika
pies
Posty: 1109
Rejestracja: 14 paź 2005, 08:14
Lokalizacja: Warszawa

Re: skan 3d +model- revit

Post autor: pies » 20 lut 2018, 05:00

Kapcie mi spadły :-)
Alagor mistrz!
Pozdrawiam
Był Kudłaty

qn
Posty: 104
Rejestracja: 13 sie 2009, 20:21
Lokalizacja: Gdańsk
Kontaktowanie:

Re: skan 3d +model- revit

Post autor: qn » 24 lut 2018, 10:49

:shock: Ale jak???? w jaki sposób????? te wszystkie detale to rodziny? wygląda nieprawdopodobnie, piękna odpowiedź na pytanie w stylu "a da się w Revicie..." :D

MACIO6
Posty: 18
Rejestracja: 12 lis 2015, 18:08
Lokalizacja: Białystok

Re: skan 3d +model- revit

Post autor: MACIO6 » 05 sie 2018, 11:16

Rewelacja
Pałac , Kino Forum super kawał dobrej roboty
Warto się chwalić a nawet trzeba.

Macio


ODPOWIEDZ