Detail Number

Na tym forum dyskusyjnym rozmawiamy o wszystkim co jest związane z programem Autodesk Revit Building.

Moderatorzy: pies, slaw, Artur Owczarek, Slavco, Andrzejj, marcinm

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ada_mowska
Posty: 934
Rejestracja: 12 sty 2006, 07:57
Lokalizacja: Warszawa
Kontaktowanie:

Detail Number

Post autor: ada_mowska » 18 sty 2016, 13:03

Juz kiedyś sobie z tym poradziłam, ale mam zaćmienie umysłu.
W 1 pliku w przekroju mam Detail Number, w drugim nie - a chcę mieć. Co z tym zrobić?
Załączniki
PRZEKRÓJ_2.jpg
PRZEKRÓJ_1.jpg
PRZEKRÓJ_1.jpg (123.5 KiB) Przejrzano 1827 razy
pozdrawiam
revitująca Ada
www.arttu.pl

AndrzejZ
Posty: 155
Rejestracja: 22 kwie 2009, 17:16
Lokalizacja: Warszawa

Re: Detail Number

Post autor: AndrzejZ » 18 sty 2016, 16:01

Może dlatego że jeden przekrój to "przekrój" a drugi to "Przekrój budynku" :-). Patrz nagłówek w tabeli właściwości.

AndrzejZ
Posty: 155
Rejestracja: 22 kwie 2009, 17:16
Lokalizacja: Warszawa

Re: Detail Number

Post autor: AndrzejZ » 18 sty 2016, 16:13

Raczej nie to :-(. Nie wiem.

AndrzejZ
Posty: 155
Rejestracja: 22 kwie 2009, 17:16
Lokalizacja: Warszawa

Re: Detail Number

Post autor: AndrzejZ » 18 sty 2016, 16:18

Ada, po wrzuceniu przekroju na arkusz pojawia się Numer szczegółu

Awatar użytkownika
ada_mowska
Posty: 934
Rejestracja: 12 sty 2006, 07:57
Lokalizacja: Warszawa
Kontaktowanie:

Re: Detail Number

Post autor: ada_mowska » 18 sty 2016, 17:06

tak, juz sie wszystko zgadza :)
2 godz temu odkryłam :) zaćmienie totalne
pozdrawiam
revitująca Ada
www.arttu.pl

ODPOWIEDZ