BIMObject

Na tym forum dyskusyjnym rozmawiamy o wszystkim co jest związane z programem Autodesk Revit Building.

Moderatorzy: pies, slaw, Artur Owczarek, Slavco, Andrzejj, marcinm

ODPOWIEDZ
miood
Posty: 5
Rejestracja: 09 lut 2016, 21:23

BIMObject

Post autor: miood » 11 lut 2016, 18:31

Witam wszystkich.

Wiem, że temat był już poruszany na forum, dawno temu, dlatego postanowłem, że założę go na nowo, bo byc może ktoś już rozwiązał problem. Chodzi mianowicie o to, że gdy używam dodatków do Revita typu Equitone, Steni czy STO, w momencie, gdy próbuję wwybrać ścianę, dostaje komunikat jak w załączniku. Czy ktoś może zna problem i rozwiązanie na te sytuacje ? Będę wdzięczny za pomoc. Z góry dziękuję za wskazówki.
Załączniki
Desktop 2016-02-11 18-33-09-171.jpg
Desktop 2016-02-11 18-33-09-171.jpg (56.37 KiB) Przejrzano 2669 razy

Jakub_TK
Posty: 42
Rejestracja: 12 sty 2016, 16:49

Re: BIMObject

Post autor: Jakub_TK » 18 lut 2016, 12:29

Ten sam problem, męczę BimObject w Szwecji i w Polsce, na razie unikają odpowiedzi

aleksandra.kociemba@bimobject.com > męcz tą kobietę, może razem uda nam się dojsć do czegoś. :oops: :oops: :oops:
Swoja drogą BimOjbect pokazał mi app z Ytonga, teraz na budmie, bardzo fajna, ale okazało się, że jeszcze nie mogą jej udostępniać :roll:

miood
Posty: 5
Rejestracja: 09 lut 2016, 21:23

Re: BIMObject

Post autor: miood » 18 lut 2016, 16:39

Dzięki. Zaraz zacznę ją męczyć ;D miejmy nadzieje na odpowiedź ;) pzodrawiam! Dam znać jak będę coś wiedział.

Jakub_TK
Posty: 42
Rejestracja: 12 sty 2016, 16:49

Re: BIMObject

Post autor: Jakub_TK » 22 lut 2016, 11:47

@miood

Masz Revita 2016 po Polsku - zmień na angielksą wersje i powinno działać - potwierdziła mi to przedstawicielka Equitone na Polskę oraz BimObject
ja zaraz sprawdzam, tylko piszę tutaj zanim zapomnę :lol:

miood
Posty: 5
Rejestracja: 09 lut 2016, 21:23

Re: BIMObject

Post autor: miood » 22 lut 2016, 12:18

Dzięki. Właśnie odczytałem maila. Aktualnie jestem poza domem, więc zapytam: dało radę po zmianie języka ? :D

miood
Posty: 5
Rejestracja: 09 lut 2016, 21:23

Re: BIMObject

Post autor: miood » 22 lut 2016, 15:40

Działa, jednak czasem pojawia sie kilka nowych problemów. Trzeba przetestowac teraz.

patrycja
Posty: 2
Rejestracja: 26 kwie 2016, 08:13

Re: BIMObject

Post autor: patrycja » 15 maja 2016, 12:52

Czy mogłabym prosić o wrzucenie tutaj w poście bądź na priv pliku instalacyjnego .exe aplikacji Equitone ponieważ na Bimobject nie jest już ona niestety dostępna, a nigdzie indziej w internecie jej nie ma.

Będę bardzo wdzięczna za pomoc.

ODPOWIEDZ