Linia przekroju

Na tym forum dyskusyjnym rozmawiamy o wszystkim co jest związane z programem Autodesk Revit Building.

Moderatorzy: pies, slaw, Artur Owczarek, Slavco, Andrzejj, marcinm

ODPOWIEDZ
kmat
Posty: 14
Rejestracja: 31 mar 2016, 21:21

Linia przekroju

Post autor: kmat » 04 kwie 2016, 10:33

Czy ktoś wie od czego zależy czy linia cięcia przekroju jest wyświetlana w danym rzucie czy nie ? W opcji nadpisania widoczności nic nie zmieniałem a linia ciecia przekroju wyswietla mi sie tylko na jednym rzucie...

AndrzejZ
Posty: 155
Rejestracja: 22 kwie 2009, 17:16
Lokalizacja: Warszawa

Re: Linia przekroju

Post autor: AndrzejZ » 04 kwie 2016, 11:57

Sprawdź we właściwościach przekroju skalę w okienku "ukryj przy skalach ..." oraz sprawdź skalę w widokach w których nie widzisz linii przekrojowych.

kmat
Posty: 14
Rejestracja: 31 mar 2016, 21:21

Re: Linia przekroju

Post autor: kmat » 04 kwie 2016, 12:49

dziękuje za pomoc!

ODPOWIEDZ