Rafter+ jak zmienić język na PL

Na tym forum dyskusyjnym rozmawiamy o wszystkim co jest związane z programem Autodesk Revit Building.

Moderatorzy: pies, slaw, Artur Owczarek, Slavco, Andrzejj, marcinm

ODPOWIEDZ
kijeczek
Posty: 1
Rejestracja: 02 wrz 2015, 16:25

Rafter+ jak zmienić język na PL

Post autor: kijeczek »

Witam.
Czy ktoś wie jak zmienić język na PL?
Pozdrawiam
akor
Posty: 50
Rejestracja: 07 lis 2016, 21:44

Re: Rafter+ jak zmienić język na PL

Post autor: akor »

Na stronie producenta tak piszą:
1.jpg
To chyba tak jest.
akor
kayser
Posty: 184
Rejestracja: 19 wrz 2014, 08:04

Re: Rafter+ jak zmienić język na PL

Post autor: kayser »

Ja mam po polsku. Wersja 2015. Wydaje mi się, że decydowałem przy zakupie. Do każdego języka jest inna instalka.
marcinm
Posty: 23
Rejestracja: 28 lip 2015, 06:48

Re: Rafter+ jak zmienić język na PL

Post autor: marcinm »

Rafter+ dostępny jest w polskiej wersji językowej o ile plik instalacyjny pobrany był ze strony Procad, a nie bezpośrednio ze strony producenta.
Poniżej podaję link (klikamy w przycisk "Pobierz wersję trial"):
https://www.procad.pl/procad-tools4revit-2018/
pozdrawiam
marcinm
ODPOWIEDZ