Drabina techniczna

Na tym forum dyskusyjnym rozmawiamy o wszystkim co jest związane z programem Autodesk Revit Building.

Moderatorzy: pies, slaw, Artur Owczarek, Slavco, Andrzejj, marcinm

ODPOWIEDZ
soya92
Posty: 3
Rejestracja: 20 lis 2019, 13:32

Drabina techniczna

Post autor: soya92 »

Cześć :)
Czy posiada ktoś rodzinę dla drabiny technicznej, która posiada obejmę a jej poręczę rozkładają się równe odległości wg warunków technicznych oraz która zaczyna się na wysokości 3m? Albo jak można stworzyć taką rodzinę/przerobić?
AndrzejZ
Posty: 158
Rejestracja: 22 kwie 2009, 17:16
Lokalizacja: Warszawa

Re: Drabina techniczna

Post autor: AndrzejZ »

Kiedyś korzystałem z takiej, nie pamiętam większych problemów
https://www.bimobject.com/pl/product?fr ... adders_llc
AndrzejZ
Posty: 158
Rejestracja: 22 kwie 2009, 17:16
Lokalizacja: Warszawa

Re: Drabina techniczna

Post autor: AndrzejZ »

oraz tej firmy
https://okeeffes.com/ladder_type/cage-ladders/
Kiedyś byli na BimObject ale teraz są jakieś dwie drabinki.Na stronie firmowej jest pełna oferta w rfa.
ODPOWIEDZ