Tag ściany z jej warstwami

Na tym forum dyskusyjnym rozmawiamy o wszystkim co jest związane z programem Autodesk Revit Building.

Moderatorzy: pies, slaw, Artur Owczarek, Slavco, Andrzejj, marcinm

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kampoz
Posty: 162
Rejestracja: 12 lut 2010, 12:56
Lokalizacja: Poznań
Kontaktowanie:

Tag ściany z jej warstwami

Post autor: kampoz » 16 lut 2010, 14:38

Witam,

Czy ktoś próbował/wie jak zrobić tak ściany/stropu który zczyta materiały/warstwy z konstrukcji?

Jest tag materiałowy, ale on czyta tylko poszczególną klikniętą warstwę a chciałbym wstawiać jeden tag zamiast kliku dla jednego elementu...

alternativa
Posty: 70
Rejestracja: 29 lis 2006, 11:04
Lokalizacja: Gdańsk

Re: Tag ściany z jej warstwami

Post autor: alternativa » 16 lut 2010, 16:58

Zajrzyj do wczesniejszego watku, znajdziesz wiekszosc odpowiedzi:

http://forum.procad.pl/viewtopic.php?f=1&t=2196
alternativa

Awatar użytkownika
kampoz
Posty: 162
Rejestracja: 12 lut 2010, 12:56
Lokalizacja: Poznań
Kontaktowanie:

Re: Tag ściany z jej warstwami

Post autor: kampoz » 17 lut 2010, 19:51

alternativa - wielkie dzieki, zrobione i dziala jak sie patrzy... :-)

ODPOWIEDZ