Czy można otworzyć plic .max w AC Architecture

Na tym forum dyskusyjnym rozmawiamy o wszystkim co jest związane z programem AutoCAD Architecture.

Moderatorzy: Artur Owczarek, Slavco

ODPOWIEDZ
bonnet
Posty: 3
Rejestracja: 11 sty 2010, 16:37

Czy można otworzyć plic .max w AC Architecture

Post autor: bonnet » 11 sty 2010, 16:50

Witam
Znalazłem w sieci kilka ciekawych bloków z rozszerzeniami max oraz 3ds i mam problem z otworzeniem tych z rozszerzeniem max. Pracuje na AC Architecture 2009. Przy plikach 3ds biorę zakładkę: Wstaw/3ds i wszystko ładnie wskakuje, a z tymi drugimi mam problem. Wie ktoś może jak je otworzyć? Może trzeba zmienić rozszerzenie?

bonnet
Posty: 3
Rejestracja: 11 sty 2010, 16:37

Post autor: bonnet » 14 sty 2010, 16:59

Znasz może jakiś darmowy program którym można to zrobić?

bonnet
Posty: 3
Rejestracja: 11 sty 2010, 16:37

Post autor: bonnet » 20 sty 2010, 13:57

Dzięki za pomoc, spróbuje na razie blenderem. Dam znać czy się udało.

ODPOWIEDZ