Czy jest 64 bitowy Revit MEP?

Na tym forum dyskusyjnym rozmawiamy o wszystkim co jest związane z programem Revit MEP.

Moderatorzy: Artur Owczarek, Slavco, Andrzejj

Awatar użytkownika
pies
Posty: 1110
Rejestracja: 14 paź 2005, 08:14
Lokalizacja: Warszawa

Czy jest 64 bitowy Revit MEP?

Post autor: pies » 01 sie 2009, 12:05

Na stronie Autodesku jest MEP chyba 32-bitowy, a Service Pack 1 jest osobny dla 32-bitowego i 64-bitowego.
Czy ktoś z Was instalował MEPa ściągniętego ze strony? Może w instalatorze wybiera się wersję?
Pozdrawiam
Był Kudłaty

tdkmk
Posty: 22
Rejestracja: 22 maja 2009, 08:19
Lokalizacja: Sosnowiec

Post autor: tdkmk » 03 sie 2009, 20:23

Instalowałem pod W Seven beta.( Notes * The full install executable file contains both 32 and 64-bit versions of Autodesk Revit MEP 2010. ) Działal ok!.

Awatar użytkownika
pies
Posty: 1110
Rejestracja: 14 paź 2005, 08:14
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: pies » 04 sie 2009, 07:56

OK, dzięki :)
Pozdrawiam
Był Kudłaty

adam7421
Posty: 3
Rejestracja: 30 lis 2012, 10:58

Re: Czy jest 64 bitowy Revit MEP?

Post autor: adam7421 » 30 lis 2012, 11:49

tak jest

jarek760
Posty: 3
Rejestracja: 07 gru 2012, 14:08

Re: Czy jest 64 bitowy Revit MEP?

Post autor: jarek760 » 07 gru 2012, 14:26

jest proszę Pana

ODPOWIEDZ