co znaczy ten komunikat przy wymiarowaniu stali?

Na tym forum dyskusyjnym rozmawiamy o wszystkim co jest związane z programem Autodesk Robot Structural Analysis.

Moderatorzy: Artur Owczarek, Slavco, Arkadiusz Mackiewicz

ODPOWIEDZ
aaa01152
Posty: 4
Rejestracja: 14 lut 2017, 01:13

co znaczy ten komunikat przy wymiarowaniu stali?

Post autor: aaa01152 » 27 lut 2017, 00:57

Witam,

Podczas wymiarowania stali dostałam komunikat jak na zdjęciu. Jak się go pozbyć?
Załączniki
komunikat.JPG
komunikat.JPG (35.13 KiB) Przejrzano 1577 razy

kayser
Posty: 166
Rejestracja: 19 wrz 2014, 08:04

Re: co znaczy ten komunikat przy wymiarowaniu stali?

Post autor: kayser » 27 lut 2017, 08:08

spróbuj zmienić materiały w preferencjach zadania na Eurocode
Bez tytułu.jpg

aaa01152
Posty: 4
Rejestracja: 14 lut 2017, 01:13

Re: co znaczy ten komunikat przy wymiarowaniu stali?

Post autor: aaa01152 » 27 lut 2017, 10:16

w preferencjach zadania mam wszystko zmienione-normy projektowych ustawione na PN-EN i materiały na Eurocode.

kayser
Posty: 166
Rejestracja: 19 wrz 2014, 08:04

Re: co znaczy ten komunikat przy wymiarowaniu stali?

Post autor: kayser » 28 lut 2017, 07:42

tutaj
Bez tytułu1.jpg

ODPOWIEDZ