Inventor+windows vista

Na tym forum dyskusyjnym rozmawiamy o wszystkim co jest związane z programem Autodesk Inventor.

Moderator: Maciej Śliwiński

ODPOWIEDZ
MichalGD
Posty: 1
Rejestracja: 03 kwie 2007, 05:22

Inventor+windows vista

Post autor: MichalGD » 03 kwie 2007, 05:23

witam
mam problem z zainstalowaniem inventora professional 11 na visice. czy spotkaliście się z podobnym problemem i możecie mi jakoś pomóc??
z góry dzięki

alagor
Posty: 148
Rejestracja: 19 gru 2006, 21:00
Lokalizacja: białystok
Kontaktowanie:

Post autor: alagor » 05 kwie 2007, 18:03

ja mam ten problem ze wszystkimi programami autodesku. Na VIST-cie nic nie chodzi. Omijać ten system z daleka. może za jakiś czs coś się poprawi. narazie to kanał. ja kupiłem Notebooka z VIST-ą i mam same problemy.

achol
Posty: 1
Rejestracja: 13 kwie 2007, 14:53

Post autor: achol » 13 kwie 2007, 14:54

Zobacz:
http://ww3.cad.de/foren/ubb/Forum50/HTML/015276.shtml

u mnie wszystko zadziałało :)

Daniel
Posty: 1
Rejestracja: 19 kwie 2007, 19:44

Post autor: Daniel » 20 kwie 2007, 06:01

u mnie też nie działa, mam viste biznes a niemieckiego nie kumam
moze ktoś jasniej doradzi? bo jużmnie krew zalewa, legalne programy a człowiek nie moze sobie zainstalować co za badziew wrrrr

ODPOWIEDZ