manipulatro3D

Na tym forum wymieniamy informacje na temat komputerów i ich zachowania w zetknięciu z Revit. Być może uda się wyłonić optymalną konfigurację.

Moderatorzy: pies, slaw, Artur Owczarek, Slavco, Andrzejj

Acinski
Posty: 92
Rejestracja: 12 gru 2008, 14:48
Lokalizacja: Śląsk
Kontaktowanie:

Post autor: Acinski » 27 maja 2009, 13:14

Że tak przypomnę wątek. Coś drgnęło?
nauka trwa

alagor
Posty: 148
Rejestracja: 19 gru 2006, 21:00
Lokalizacja: białystok
Kontaktowanie:

Post autor: alagor » 28 maja 2009, 21:32

Kolega 3dx coś zamilkł. Są już nowe sterowniki do programów autodesk 2010, a do revita dalej nic nie ma. Autodesk musi się trochę postarać do archicada sterowniki są prawie od roku. manipulator leży dalej.

Acinski
Posty: 92
Rejestracja: 12 gru 2008, 14:48
Lokalizacja: Śląsk
Kontaktowanie:

Post autor: Acinski » 02 cze 2009, 11:49

Nie próbowałes go odpalić mimo wszystko? Może ruszy.
nauka trwa

alagor
Posty: 148
Rejestracja: 19 gru 2006, 21:00
Lokalizacja: białystok
Kontaktowanie:

Post autor: alagor » 16 lip 2009, 18:59

Odpowiedz od osoby sprzedającej manipulatory
"Według przedstawicieli 3dconnexion oni zrobili wszystko co trzeba natomiast ruch jest po stronie Autodesku (nie wiem dokładnie o co chodzi, być może są jakieś problemy techniczne). W każdym razie taki stan utrzymuje się od dłuższego czasu i jak mnie poinformowali nic nie słychać na temat wsparcia dla Revita."

kredka
Posty: 16
Rejestracja: 22 lip 2009, 19:17

Post autor: kredka » 13 sie 2009, 22:58

Kurczę Wlaśnie odpalilam manipulator zadowolona, że mam nowa zabaweczkę do revita...i nic. W AutoCadzie działa ale po co mi manipulator do autocada...;/
Kupilam maszynkę ze względu na opis na opakowaniu : jest tam wymieniony autodesk też-dali ciała...grr

Ma ktoś jakąs koncepcję jak to obejść. Nie chciałabym odłożyć dość drogiej jeszcze niestety zabawki na półkę...

alagor
Posty: 148
Rejestracja: 19 gru 2006, 21:00
Lokalizacja: białystok
Kontaktowanie:

Post autor: alagor » 15 sie 2009, 09:17

Niestety mi się nie udało nic na to znaleźć. Jak coś Ci się uda daj znać. Mój manipulator leży w szufladzie 2 rok. A już są nowe modele !!!!! Próbuje go używać czasami w Acadzie. Ale to tylko namiastka.

kredka
Posty: 16
Rejestracja: 22 lip 2009, 19:17

Post autor: kredka » 17 sie 2009, 20:49

Proponuję pomolestować producentów manipulatora i przede wszystkim Autodesk mail'ami mobilizującymi. Ja zamierzam takiego wysłać. Może wtedy razem z następną subskrypcją uruchomię również manipulatorek...

alagor
Posty: 148
Rejestracja: 19 gru 2006, 21:00
Lokalizacja: białystok
Kontaktowanie:

Listy w sprawie manipulatora 3d

Post autor: alagor » 18 sie 2009, 07:19

Udostępnij list na forum tak by wszyscy mogli go wysłać. Spróbujemy zalać autodesk i logitech zapytaniami w sprawie manipulatora.

Awatar użytkownika
kasia
Posty: 142
Rejestracja: 07 paź 2007, 11:11
Lokalizacja: 84-120

Post autor: kasia » 16 gru 2009, 13:28

PROSBA DO PROCADU - CZY MOZECIE INTERWENIOWAC-MONITOWAC W SPRAWIE STEROWNIKOW DO REVITA, CZY MOGA RUSZYC D... I COS ZROBIC

:evil:

alagor
Posty: 148
Rejestracja: 19 gru 2006, 21:00
Lokalizacja: białystok
Kontaktowanie:

sterowniki

Post autor: alagor » 16 gru 2009, 21:04

PROSBA DO PROCADU - CZY MOZECIE INTERWENIOWAC-MONITOWAC W SPRAWIE STEROWNIKOW DO REVITA, CZY MOGA RUSZYC D... I COS ZROBIC

alagor
Posty: 148
Rejestracja: 19 gru 2006, 21:00
Lokalizacja: białystok
Kontaktowanie:

następny rok w szufladzie !!!!

Post autor: alagor » 25 gru 2009, 20:41

czy revit jest za słaby czy może za mocny by tu dołączyć?
Załączniki
3dconnexion.jpg
czy revit jest za słaby czy może za mocny by tu dołączyć?

Awatar użytkownika
kasia
Posty: 142
Rejestracja: 07 paź 2007, 11:11
Lokalizacja: 84-120

Post autor: kasia » 16 sty 2010, 10:31

NO I CO ? CZY KTOS Z PROCADU MOZE SIE ZAINTERESOWAL WYSLAL ZAPYTANIE? MOZE JAKAS ODPOWIEDZ OD AUTODESKU?

??????

Awatar użytkownika
kasia
Posty: 142
Rejestracja: 07 paź 2007, 11:11
Lokalizacja: 84-120

Re: manipulatro3D

Post autor: kasia » 27 maja 2010, 08:15

ponoc sterowniki do Revita maja byc w przyszlym roku - taka informacje uzyskalam na Procadexpo w Gdansku od przedstawiciela firmy prezentujacej te manipulatory

osobiscie nie wierze, ale moze bedzie CUD

alagor
Posty: 148
Rejestracja: 19 gru 2006, 21:00
Lokalizacja: białystok
Kontaktowanie:

Re: manipulatro3D

Post autor: alagor » 30 cze 2010, 21:58

ciekawe do której wersji revita ? Pisanie sterowników tom musi być bardzo skompilowana i czasochłonna praca.
Ciekawe czy za rok będziemy korzystali z revita ? Za parę dni czeka nas kolejna podwyżka cen produktów Autodesku. Ciekawe ile sobie policzą za subskrypcję? Z do tego kurs euro podniesie cenę.

Baross
Posty: 11
Rejestracja: 04 gru 2010, 18:53

Re: manipulatro3D

Post autor: Baross » 24 gru 2010, 23:55

Witam coś się ruszyło w tym względzie sterowników do revita ??

ODPOWIEDZ