manipulatro3D

Na tym forum wymieniamy informacje na temat komputerów i ich zachowania w zetknięciu z Revit. Być może uda się wyłonić optymalną konfigurację.

Moderatorzy: pies, slaw, Artur Owczarek, Slavco, Andrzejj

alagor
Posty: 148
Rejestracja: 19 gru 2006, 21:00
Lokalizacja: białystok
Kontaktowanie:

Re: manipulatro3D

Post autor: alagor » 25 gru 2010, 21:41

tak próbowałem i nic . manipulator mam od 3 lat. w grudniu dzwoniła pani z propozycją zakupu następnego !!!!!. wygląda na to, że do revita nie doczekamy się sterowników.

alagor
Posty: 148
Rejestracja: 19 gru 2006, 21:00
Lokalizacja: białystok
Kontaktowanie:

Re: manipulatro3D

Post autor: alagor » 20 mar 2011, 18:26

może coś z tego będzie. wersja 2012 już niedługo.

And then now, after years of waiting...

http://thingsnstuffs.blogspot.com/2011/ ... tures.html
View point 5.

I really DO hope it is coming.
Happy my SpaceNavigator did'nt go out of style in that time

Greetings to all happy reviteers.

Baross
Posty: 11
Rejestracja: 04 gru 2010, 18:53

Re: manipulatro3D

Post autor: Baross » 22 mar 2011, 21:32

No ja właśnie dzisiaj tez dostałem maila od autodesku
"I wanted to take the time to follow up with you on a feedback e-mail you sent to us earlier this year regarding use of the 3dconnexion device in Revit.
I am happy to say the 3dConnexion device will be fully supported in Revit 2012. I hope this change will make your experience using Revit better."

alagor
Posty: 148
Rejestracja: 19 gru 2006, 21:00
Lokalizacja: białystok
Kontaktowanie:

Re: manipulatro3D

Post autor: alagor » 12 kwie 2011, 18:42

Manipulator działa. Po 3 latach w szufladzie może wreszcie okaże się pomocny.
Na początek nie czuje rozczarowania. Ale trzeba się do pracy z nim przyzwyczaić

Awatar użytkownika
kasia
Posty: 142
Rejestracja: 07 paź 2007, 11:11
Lokalizacja: 84-120

Re: manipulatro3D

Post autor: kasia » 20 cze 2011, 11:09

czy ktos jeszcze podzieli sie doswiadczeniami z parca z manipulatorem - ewentualnie czy warto kupic najwyzszy model , czy nie ma to sensu?

alagor
Posty: 148
Rejestracja: 19 gru 2006, 21:00
Lokalizacja: białystok
Kontaktowanie:

Re: manipulatro3D

Post autor: alagor » 21 cze 2011, 17:51

Jeżeli nie masz innych wydatków to można w to zainwestować. Ja czuje trochę niedosyt myślałem, że pomoże bardziej w pracy. Tak naprawdę to, co chwila przeskakuję z manipulatora na klawiaturę (obsługa klawiszy funkcyjnych). Na manipulatorze jest ich za mało żeby wszystkie potrzebne funkcje zaprogramować. Myślę, że jest to dalej przydatny gadżet, a nie urządzenie, które przyspieszy pracę w znaczący sposób.

alagor
Posty: 148
Rejestracja: 19 gru 2006, 21:00
Lokalizacja: białystok
Kontaktowanie:

Re: manipulatro3D

Post autor: alagor » 12 lis 2011, 19:32

sterowniki są tylko do wersji 2012 .

ODPOWIEDZ