render, a pojemność dysku

Na tym forum wymieniamy informacje na temat komputerów i ich zachowania w zetknięciu z Revit. Być może uda się wyłonić optymalną konfigurację.

Moderatorzy: pies, Artur Owczarek, Slavco, slaw, Andrzejj

ODPOWIEDZ
alagor
Posty: 148
Rejestracja: 19 gru 2006, 21:00
Lokalizacja: białystok
Kontaktowanie:

render, a pojemność dysku

Post autor: alagor »

W czasie robienia renderów czasami revit informuje o za małej ilości miejsca na dysku.
Czy jest możliwość zdefiniowania (podania ścieżki) do innego dysku niż dysk systemowy , z którego mógłby revit korzystać?
czy ktoś ma takie doświadczenia ??
Acinski
Posty: 92
Rejestracja: 12 gru 2008, 14:48
Lokalizacja: Śląsk
Kontaktowanie:

Post autor: Acinski »

To akurat definiuje winda. Możesz jej przypisać wielkość swapfile albo nakazać korzystanie z wielu miejsc albo po prostu zwolnij więcej miejsca na C.
nauka trwa
alagor
Posty: 148
Rejestracja: 19 gru 2006, 21:00
Lokalizacja: białystok
Kontaktowanie:

Post autor: alagor »

dzięki będę próbował
suman
Posty: 1
Rejestracja: 30 lip 2013, 06:52

Re: render, a pojemność dysku

Post autor: suman »

Jestem mało rozgarnięty i nie wiem gdzie to jest w opcjach.
Sprawdziłem to ponownie i nie znalazłem, choć wydaje mi się, że kiedyś taką opcję widziałem. Pracujesz w R2009?
You can check out our latest istqb practice test and ISC exams written by our certified teams to help you pass University of Oxford .You can also purchase wikipedia.
NastkaPo4
Posty: 3
Rejestracja: 08 wrz 2014, 09:46

Re: render, a pojemność dysku

Post autor: NastkaPo4 »

Jaka najlepsza pojemność żeby spokojnie pracować?
ODPOWIEDZ