trochę wnętrz - revit

Zakończyłeś męki twórcze? Podziel się efektami.
UWAGA: Załącznikami mogą być tylko obrazy rastrowe - to jest galeria.

Moderatorzy: pies, slaw, Artur Owczarek, Slavco, Andrzejj

ODPOWIEDZ
alagor
Posty: 147
Rejestracja: 19 gru 2006, 21:00
Lokalizacja: białystok
Kontaktowanie:

trochę wnętrz - revit

Post autor: alagor » 19 lut 2018, 18:56

dawno tu nie byłem więc wieszam trochę nowości- 2017
Załączniki
p11.jpg
44.jpg
33.jpg
22.jpg
11.jpg

Awatar użytkownika
pies
Posty: 1110
Rejestracja: 14 paź 2005, 08:14
Lokalizacja: Warszawa

Re: trochę wnętrz - revit

Post autor: pies » 20 lut 2018, 04:56

Ho! Ho!
a myślałem, że już nikt nie projektuje w Revicie.
Solidny kawał roboty :-)
Pozdrawiam
Był Kudłaty

alagor
Posty: 147
Rejestracja: 19 gru 2006, 21:00
Lokalizacja: białystok
Kontaktowanie:

Re: trochę wnętrz - revit

Post autor: alagor » 20 lut 2018, 12:52

Są jeszcze tacy co projektują w revicie !!! pytane tylko jak długo jeszcze. Autodesk robi wszystko, żeby zmienić platformę. Ale to już poboczny temat.

kayser
Posty: 168
Rejestracja: 19 wrz 2014, 08:04

Re: trochę wnętrz - revit

Post autor: kayser » 26 lut 2018, 17:10

To jest tylko w Revit? + V-ray?

alagor
Posty: 147
Rejestracja: 19 gru 2006, 21:00
Lokalizacja: białystok
Kontaktowanie:

Re: trochę wnętrz - revit

Post autor: alagor » 01 mar 2018, 09:57

to jest czysty revit. Render z chmurze.
ustawienia rendereowania macierzyste. (takie jak w revicie a nie takie jak w chmurze).

alagor
Posty: 147
Rejestracja: 19 gru 2006, 21:00
Lokalizacja: białystok
Kontaktowanie:

Re: trochę wnętrz - revit

Post autor: alagor » 01 mar 2018, 10:00


qn
Posty: 104
Rejestracja: 13 sie 2009, 20:21
Lokalizacja: Gdańsk
Kontaktowanie:

Re: trochę wnętrz - revit

Post autor: qn » 01 mar 2018, 12:17

:shock:

ODPOWIEDZ