Witam
Mam prośbę- czy orientujecie się Pańswo gdzie potrzegują do pracy osoby z dobrą znajomością Inventora (ver.11) z wyższym wykształceneim i doświadczeniem projektowym- najlepiej w okolicach Gdańska.
Byłbym bardzo wdzięczny za jakąkolwiek podpowiedź.
Serdecznie pozdrawiam
Piter173
Praca z Inventorem
Moderator: Maciej Śliwiński
-
Re: Praca z Inventorem
Może się coś znajdzie. Szukam osoby ze znajomością Inventora i wykształceniem mechanicznym. Prosze o kontakt na priv.Piter173 pisze:Witam
Mam prośbę- czy orientujecie się Pańswo gdzie potrzegują do pracy osoby z dobrą znajomością Inventora (ver.11) z wyższym wykształceneim i doświadczeniem projektowym- najlepiej w okolicach Gdańska.
Byłbym bardzo wdzięczny za jakąkolwiek podpowiedź.
Serdecznie pozdrawiam
Piter173
Pozdrawiam.GK
Pozdrawiam
GK
GK
witaj jesli jescze nic nie znalazles zglos sie do mnie pod email dread44@gmail.com powyzej masz zalozony przezemnie temat ze szczegolami. pozdrawiam
Famak S.A. filia w Gdyni praca w Gdyni. Poszukujemy inżyniera na stanowisko konstruktora najlepiej po mechanice i budowie maszyn (mile widziana znajomość urządzeń dźwignicowych, dobra znajomość ACM, Inventora, SolidEdga).
www.famak.com.pl
CV i list motywacyjny można wysyłać na:
Dział Głównego Konstruktora lub
Zespół Projektowy Dźwignic
www.famak.com.pl
CV i list motywacyjny można wysyłać na:
Dział Głównego Konstruktora lub
Zespół Projektowy Dźwignic
poszukuję zajęcia
Przepraswzam, że podczepiam się pod temat.>> AutoCad, Inventor, Trutops Laser/Tube, Tops 100/300/400 - różne stopnie znajomości poszczególnych programów.Rejon wielkopolski. Dziękuję za wszelkie propozycje.
dukeenen