Witam!
Moje pytanie brzmi:
Czy ktoś wie co mam zrobić aby powierzchnia korytarza została odjęta od powierzchni terenu, ponieważ jak widać gdy droga idzie w wykopie chowa się pod powierzchnia terenu.
Co z tym zrobić?? - ciekawe przenikanie powierzchni
Moderator: Radosław Wiśniewski
Witam
Jest parę spraw związanych z tymi powierzchniami.
1) Widać na 1 rzut oka, że masz blade pojęcie o sposobie tworzenia powierzchni (mówię tu o możliwościach programów) te informacje raz przeczytane pomagają na zawsze
2) Sprawa samych powierzchni j.w. doczytasz postudiujesz sobie, potestujesz, będziesz wiedział, że program bierze zawsze pkt. linie, bloki, inne powierzchnie i modeluje tworzoną pow. z pkt. najwyższych.
3) Moja odpowiedź to nie wymądrzanie się ot powinna skłonić do zgłębienia wiedzy.
PS. Musisz pow. drogi wyciąć pow. terenu
Robak
Jest parę spraw związanych z tymi powierzchniami.
1) Widać na 1 rzut oka, że masz blade pojęcie o sposobie tworzenia powierzchni (mówię tu o możliwościach programów) te informacje raz przeczytane pomagają na zawsze
2) Sprawa samych powierzchni j.w. doczytasz postudiujesz sobie, potestujesz, będziesz wiedział, że program bierze zawsze pkt. linie, bloki, inne powierzchnie i modeluje tworzoną pow. z pkt. najwyższych.
3) Moja odpowiedź to nie wymądrzanie się ot powinna skłonić do zgłębienia wiedzy.
PS. Musisz pow. drogi wyciąć pow. terenu
Robak