Witam. Mam problem z wstawianiem elementów iFeature. Problem pojawia się wyłącznie podczas pracy z zespołem, pracuję nad korpusem mebla, mam wszystko elegancko złożone, i edytuję bok w złożeniu aby wstawić otwory pod półkę zdefiniowane za pomocą iFeature. Strasznie mnie denerwuje że program nie wyświetla mi podglądu wstawianego elementu iF. Rzecz dzieje się tylko w iam., natomiast w częściach działa wszystko bez zarzutu, jest podgląd, mogę sobie odpowiednio manipulować elementem iF. Czy ktoś z Was koledzy spotkał się z takim problemem ? Próbowałem w opcjach aplikacji grzebać ale nic ni udało mi się wymyślić.
Pozdrawiam
problem z iFeature
Moderator: Maciej Śliwiński
Re: problem z iFeature
Cześć
Czy problem także dotyczy elementów IF dostępnych w katalogu Punches czyli tych dostępnych po instalacji programu (przykładów).
Czy problem także dotyczy elementów IF dostępnych w katalogu Punches czyli tych dostępnych po instalacji programu (przykładów).
Re: problem z iFeature
Dzięki za odpowiedź, niestety iFeature z katalogu Punches też nie działa tak jak przy wstawianiu w pracy z ipt. A jest to trochę kłopotliwe, bo muszę otwierać plik z częścią zamiast edytować w złożeniu. W sumie nic strasznego, ale myślałem że to może kwestia jakiegoś drobnego ustawienia które gdzieś przeoczyłem.